آثار موسیقی خبر موسیقی معاصر

نویزاَنویز 21.2 (آلبوم گردآوری )

نویزاَنویز ۲۱.۲ (آلبوم گردآوری ) جلد اول از آلبوم گردآوری دوجلدی
لیبل نویزآنویز
تاریخ انتشار، جمعه 15 مرداد ۱۴۰۰

«این موسیقی مستقل است»

اینجا تهران است، نویزاَنویز به انتشار دومین دسته از آلبوم‌های گردآوری خود در سال جاری نزدیک می‌شود. این آلبوم گردآوری دو قسمتی بخشی از مجموعه‌های فصلی مشابهی است که از سال ۱۳۹۷میزبان آثار موسیقی تجربی بوده. این گردآوری که تا به اینجا آخرین آلبوم فصلی این لیبل است، شامل آثار موسیقی الکتروآکوستیک و همینطور آثار موسیقی کلاسیک معاصر خواهد بود. این نسخه در دو دیسک آماده شده است: دیسک اول آلبوم شامل آثار موسیقی کلاسیک معاصر است و دیسک دوم آن به موسیقی [الکترونیک] تجربی اختصاص یافته است. طیف گسترده‌ی هنرمندان حاضر در این آلبوم شامل هنرمندان دانش آموخته دانشگاهی و هنرمندان موسیقی است و دسته‌ای از آثار را در خود جای داده که از کلیشه‌های موجود در این سبک‌ها دوری می‌جوید.

موسیقی مستقل، که بنا بر تعریف آن شامل نشر و پخش آثار موسیقی، مستقل از کمپانی‌های رکورد تجاری و موسسات وابسته به آنها است، امروزه در ایران موضوع بسیاری از بحث‌های رایج است. این عنوان عموما و به نادرستی در مورد گروه‌های اجرا استفاده می‌شود که به صورت نادر و یا به هیچ وجه آثار خود را تولید و نشر نکرده یا آن دسته که به صورت اولیه دارای حامیان مالی و پشتیبان‌هایی بوده و آثار خود را از طریق لیبل‌های ثبت شده نشر می‌کنند. لیبل نویزاَنویز قصد دارد تا مفهوم اصلی این عبارت را مشخص کرده، لیبل هنرمندگردان و جمعی با همین نام که به هنرمندان موسیقی تجربی و نویز اختصاص یافته است.

این آلبوم در خلال آخرین ماه‌های فصل بهار ۱۴۰۰ تولید شده و هم اکنون برای انتشار هم‌زمان در داخل و خارج از ایران در ماه‌های تابستان برنامه‌ریزی شده است. لطفا دقت نمایید که پیش‌فروش خاصی برای عزیزان داخل کشور (از طریق سامانه خودناشر لونو) و همینطور از طریق سایت بندکمپ برای عزیزان خارج از ایران در نظر گرفته شده است، در حالی که انتشار جهانی آن بر روی پلتفرم‌های مانند آیتونز، اسپاتیفای و سامانه‌های مشابه انتشار موسیقی پس از آن صورت خواهد گرفت. لطفا حمایت و همرسانی این خبر را در نظر داشته باشید.

لیست هنرمندان قسمت اول این آلبوم شامل نام‌های زیر می‌باشد:
علی بلیغی (اتریش)، نیما عطرکار روشن (ایران)، آنسامبل کنش (ایران)، آیدا شیرازی (ایران/ ایالات متحده)، همینطور نلی بروکز (انگلستان/ ایران)، نسیم خراسانی (ایران/ ایالات متحده)، پروژه‌ی دونفره‌ی بویکنز و ژین (آلمان و استانبول) و اپسیلون دلتا (هنگ کنگ).

لیست هنرمندان قسمت دوم شامل نام‌های زیر می‌باشد:
رابرت ون هالزن (هلند)، مسیح ولنتی (ایتالیا)، ژوبین عسکریه (ایران)، سویساید توئین (ایران)، بابک سپنتا (ایران)، علی ساشا (ایران)، آر‌سی‌او (آلمان، یونان).

همکاران تولید در این مجموعه آرمان مقدم، برای تولید محتوای بصری، «استدیوآ تهران» برای انجام مراحل پساتولید) و همینطور «کلانگ‌تپیش» فستیوال همکار این فصل که جشنواره‌ای برای هنرمندان ایرانی خارج از کشور است به همراه «لونو» پخش‌کننده‌ی آلبوم به صورت فیزیکی در داخل ایران و مجله موسیقی معاصر هستند.

لطفا برای اطلاعات بیشتر در مورد انتشار این آلبوم از سایت نویزآنویز به آدرس زیر دیدن فرمایید یا با آدرس پست‌الکترونیک سامانه تماس حاصل فرمایید، همچنین از طریق این راه ارتباطی می‌توانید پرسش‌های خود را با ما در میان گذاشته و یا آثار خود را برای ما ارسال نمایید.

 

administrator
مدیر مجله.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *